Irani teston gjeneratën e re të sistemit raketor Mersad

Albanian Radio 40 views
Forcat e Mbrojtjes Ajrore të Iranit në shkretëtirën qendrore të vendit kanë testuar me sukses brezin e ri të sistemit raketor “Mersad-16” të prodhuar në vend. Mersad-16 gëzon lëvizshmëri të lartë dhe është i aftë të udhëtojë me shpejtësi të madhe dhe lartësi të ulëta. Së shpejti do të zbulohet një version i përditësuar i sistemit Mersad-16.

Add Comments