Mbrojtja ajrore e Iranit zbulon radarin 3D që mund të kapë njëkohësisht 300 objektiva

Albanian Radio 31 views
Forca e Mbrojtjes Ajrore e Republikës Islamike të Iranit ka zbuluar dy arritje të mëdha, duke përfshirë një radar 3D shumë të avancuar. Alborz ka një rreze veprimi prej 450 kilometrash. IRIADF gjithashtu zbuloi një sistem komandimi dhe kontrolli, të quajtur Borhan. Ky sistem ndihmon komandantët më të lartë të zinxhirit të komandës.

Add Comments