Fëmijët afganë paguan një çmim të lartë për pushtimin amerikan

Albanian Radio 22 views
Njëzet vjet pushtim i Afganistanit nga Amerika, vendit të shkatërruar nga lufta nuk i solli asgjë tjetër përveç vdekjes, shkatërrimit dhe zhvendosjes së njerëzve. Organizata e ndihmës humanitare ‘Save the Children’( shpëtoni fëmijët) ka vlerësuar se gati 33,000 fëmijë janë vrarë ose gjymtuar gjatë dy dekadave të pushtimit.

Add Comments