Luftërat globale të Amerikës kanë marrë rreth 1 milion jetë njerëzish

Albanian Radio 42 views
Një raport i ri thotë se "lufta kundër terrorizmit" e SHBA ka marrë pothuajse një milion jetë njerëzish në të gjithë globin dhe gjatë dy dekadave të fundit i ka kushtuar vendit 8 trilion dollarë. Raporti është përgatitur nga Projekti Kostot e Luftës në Universitetin Brown. Ai është lëshuar në fund të tërheqjes katastrofike të SHBA nga Afganistani.

Add Comments