Karikaturisti suedez i njohur për karikaturën nënçmuese kundër Islamit vdes në një aksident me makinë

Albanian Radio 16 views
Lars Vilks i cili u bë u bë i njohur për karikaturat tij satirike kundër Profetit Muhamed të Islamit në vitin 2007, zemëroi me qindra miliona myslimanë në të gjithë botën. Që nga ajo kohë Vilks kishte jetuar në një vend të fshehtë dhe nën mbrojtje 24-orëshe të policisë, nga frika e kërcënimeve për vdekje.

Add Comments