Raisi: Irani do të vazhdojë programin e tij paqësor të energjisë bërthamore

Albanian Radio 23 views
Presidenti i Iranit Raisi ka theksuar nevojën për të vazhduar zhvillimin paqësor të energjisë bërthamore në mënyrë që Republika Islamike të arrijë majat më të larta në sferën ekonomike, shkencore dhe teknologjike të rajonit.

Add Comments