Refugjatët afganë në Mbretërinë e Bashkuar përballen me realitetin më të hidhur

Albanian Radio 29 views
Shumë refugjatë afganë në MB po kërkojnë të kthehen në vendin e tyre pasi u zhgënjyen nga dështimet e qeverisë britanike për të përmbushur nevojat e tyre themelore dhe elementare.

Add Comments