Universiteti britanik shkarkon profesorin e vet për të kundërshtimin të tij ndaj Izraelit

Albanian Radio 27 views
Universiteti i Bristol ka shkarkuar një nga profesorët e tij për komentet e tij në lidhje me Izraelin dhe sionistët. Universiteti pretendon se Miller nuk i plotësonte standardet e sjelljes që priteshin nga stafi i tij. Profesori i Sociologjisë Politike thotë se sfera publike e Britanisë është pushtuar nga Izraeli.

Add Comments