Punonjësit e Amazon dhe Google kundërshtojnë marrëveshjen me Izraelin

Albanian Radio 15 views
Mbi 1,600 punëtorë në dy gjigantë të teknologjisë amerikane, kanë kundërshtuar një marrëveshje me Izraelin. Punëtorët në Amazon dhe Google u kanë kërkuar punëdhënësve të tërhiqen nga projekti ‘Nimbus Project’. Projekti shet teknologji të rrezikshme për Izraelin e cila do t'i mundësojë regjimit të bëjë diskriminimin sistematik dhe më mizor kundër palestinezëve.

Add Comments