New York Times : Ushtria amerikane mbuloi sulmet ajrore të vitit 2019 në Siri që vranë 64 gra dhe fëmijë

Albanian Radio 18 views
Ushtria e Shteteve të Bashkuara mbuloi sulmet ajrore të vitit 2019 në Siri që vranë të paktën 64 gra dhe fëmijë, një krim i mundshëm lufte, që u krye në dy sulme ajrore të njëpasnjëshme kundër objektivave të supozuara të ISIS-it, sipas një raporti të ri të publikuar nga New York Times.

Add Comments