Shefi i IAEA ( Agjencisë Ndërkombëtare të Energjisë Atomike) viziton Iranin

Albanian Radio 17 views
Shefi i IAEA Rafael Grossi ka zhvilluar bisedime konstruktive me zyrtarët iranianë në Teheran. Bisedimet vijnë vetëm një javë përpara bisedimeve për heqjen e sanksioneve në Vjenë. Irani thotë se do të përmbushë angazhimet e tij nëse SHBA dhe BE, fillimisht heqin sanksionet.

Add Comments