Rritja e fuqisë teknologjike të Iranit në prodhimin e dronëve

Albanian Radio 21 views
10 vjet më parë, Irani kapi një dron shumë të sofistikuar amerikan në verilindje të vendit. RQ-170 u rrëzua me dëme minimale nga njësitë e luftës kibernetike të Iranit. Irani arriti të bëjë një kopje të dronit dhe t'i shtojë funksione të reja. Irani tani ka një gamë të gjerë dronësh për qëllime të ndryshme.

Add Comments