Qëndrimi 'jologjik dhe destruktive i E3 në negociatat e Vjenës befason Rusinë

Albanian Radio 21 views
Në Vjenë po zhvillohet raundi i shtatë i bisedimeve për ringjalljen e marrëveshjes bërthamore. Kryenegociatori i Rusisë, Mikhail Ulyanov thotë se pozicionet ‘jologjike dhe destruktive’ të palëve evropiane e kanë befasuar atë pasi këto qëndrime janë sikur të ishte hera e parë që ata ulen në tryezën e negociatave.

Add Comments